Τηλ Επικοινωνίας

+30 2331 501 272

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00-17:00

Mail Επικοινωνίας

info@ergoilektriki.gr

Λεπτομέρειες Υπηρεσιών

Services

 

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας


Ο τομέας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε) αποτελεί έναν από τους δυναμικότερα αναπτυσσόμενους τομείς των δραστηριοτήτων τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των εφαρμογών Α.Π.Ε (Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Συστήματα Ανεμογεννητριών, Υδροηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Βιομάζας και Μονάδες Αποθήκευσης Ενέργειας), είτε αυτά αφορούν εγκαταστάσεις σε κτήρια είτε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (Μελέτες, Έκδοση Αδειών, Κατασκευές Εγκαταστάσεων) καθώς και προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού. Η εταιρεία μας έχει να επιδείξει σημαντικό αριθμό έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας πάντα είναι η υλοποίηση έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τα οποία θα διαθέτουν :
  • Την βέλτιστη δυνατή ενεργειακή απόδοσης σε βάθος χρόνου.
  • Αξιόπιστο και τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό.
  • Ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διασφαλίζουν την μέγιστη διάρκεια ζωής σε συνδυασμό με το χαμηλό λειτουργικό κόστος συντήρηση.
  • Ποιοτική και οικονομική κατασκευή(value for money)
  • Πλήρη συμμόρφωση με τα Ευρωπαϊκά και διεθνή standard και πρότυπα για την ποιότητα, την ενεργειακή κλάση, την οικονομική λειτουργία και την ασφάλεια.
  • Ευκολία στην χρήση και στην λειτουργία και πλήρης ικανοποίηση των σύγχρονων απαιτήσεων.
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
 
Ειδικότερα, στον τομέα τον Φωτοβολταϊκών η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή όλου του φάσματος ισχύος των φωτοβολταϊκών σταθμών.
Έχει επιτυχώς κατασκευάσει πάνω από 250ΜWp στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 
X
elGreek