Τηλ Επικοινωνίας

+30 2331 501 272

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00-17:00

Mail Επικοινωνίας

info@ergoilektriki.gr

  • Αναλαμβάνουμε αξιόπιστα την Μελέτη, Επίβλεψη,
    Κατασκευή και Παράδοση
    Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Καλώς ήρθατε στην Εργοηλεκτρική

Η ΕΡΓΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ιδρύθηκε από τους Ρογγότη Γεώργιο και Τζατζαλή Αναστάσιο ύστερα από πολυετή εμπειρία στον χώρο των κατασκευών βιομηχανικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Βασιζόμενη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα κατασκευάζει με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Η ανοδική πορεία της εταιρίας μέσω της ποιοτικής και ποσοτικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της αντανακλά το δυναμικό προφίλ που έχει καθιερώσει στην αγορά και την ξεχωρίζει.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις, η λειτουργικότητα  καθώς και ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελούν κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Θέτοντας υψηλές τεχνικές προδιαγραφές διαθέτουμε την πλέον αξιόπιστη και σύγχρονη τεχνολογία. Το επιστημονικό επιτελείο μας ερευνά διαρκώς τις νεότερες μεθόδους κατασκευής προτείνοντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για την περάτωση των έργων. Η έρευνα συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι των εργασιών αφού μέσω των νέων πορισμάτων προστίθεται αξία στις κατασκευές μας.

Επενδύοντας στην ποιότητα, η εταιρεία για το πεδίο εφαρμογής «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ» πιστοποιείται μέσω των διαδικασιών της TÜV AUSTRIA HELLAS με τα παρακάτω:

Ενημερωθείτε για τις Υπηρεσίες μας
Awesome Image
ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Αξιόπιστες Μελέτες

Ασφαλείς Εγκαταστάσεις

Διαρκής Υποστήριξη

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
X
elGreek